Att säga att ett enskilt wordpress-tema är bäst är såklart svårt. Vilket tema som passar till ens sida beror naturligtvis på vad det är för typ av sida. Ska man ha en affärssida beror det på vilka varor man ska sälja – ska man ha en blogg beror det på vad man skriver om.

Hur man ska designa en sida kan ältas och divideras i en oändlighet. Som tur är med wordpress, finns det dock en hel uppsjö med teman särskilt anpassade efter den verksamhet som just du ska syssla med.

Jag bjuder på mina favoriter.

Customizr

Ett tema som onekligen är populärt bland många är Customizr. Customizr gör, till skillnad från många andra teman, anpassningen av sidan väldigt smidig. Det här eftersom ändringarna man gör sker i realtid (nästan) så att man slipper anpassa, uppdatera sidan på annan flik, anpassa, uppdatera sidan på annan flik och så vidare.

En annan fördel med det här temat är just det att det är så populärt. I och med populariteten finns också många tips och guider från andra användare. En annan fördel, som såklart är subjektiv, är att den har en väldigt tydlig och snygg design från start.

Oshine

Oshine är ett väldigt kreativt tema som har tusentals kunder. Det här temat har hyllats för att det är så universellt och därmed kan användas till många olika verksamheter.  Oshine är kanske mest populärt bland modeller, fotografer och andra som kan tänkas vilja visa upp sina portfolion på ett snyggt sätt.

Det är dock inte bara ett snyggt sätt som man kan visa upp sitt portfolio på med det här temat. Oshine erbjuder många mallar för att göra just det. Faktum är att det är temat som erbjuder flest sätt att göra det på, av alla wordpress-teman som finns.

Sammantaget är Customizr och Oshine båda två riktigt bra teman. Medan Customizr passar fler målgrupper, riktar sig Oshine mot lite mer kreativa yrkesmänniskor som gärna vill visa upp sitt arbete. Det här dock bara två av tusentals som finns att välja mellan.

av super